O nama

Lege iz Osijeka!

Pozdrav, mi smo freelance web dizajneri i programeri iz Osijeka,

obožavamo raditi moderne i oku ugodne web stranice i aplikacije, svojem poslu pristupamo profesionalno i s puno truda, te na pravi način prezentiramo  ono što je najbitnije za pojedinu tvrtku ili projekt, pritom se koristeći najnovijim web tehnologijama i trendovima.

Pouzdani smo i držimo se rokova što mogu potvrditi naši brojni projekti i naši mnogobrojni zadovoljni klijenti diljem svijeta. Osim onih najjednostavnijih prezentacijskih Internetskih stranica izrađujemo, internet trgovine, desktop i mobile aplikacije. Trenutno se baziramo na Joomla CMS-u zbog financijskih uvijeta klijenata no izrađujemo i prilagođavamo željeni sustav po dogovoru pojedinca (Magento, Wordpress). Prepustite nama vaše ideje a rješenje će biti u vašim rukama po principu ključ u ruke u vrlo kratkom roku, a održavanje s naše strane je potpuno besplatno te sitne dizajnerske izmjene su također uključene.  

Ukoliko želite brzo rješenje te profesionalnu izvedbu došli ste na pravo mjesto, nećemo Vas razočarati.

ON CLICK, obrt za računalne djelatnosti

Image
Image
Zašto izabrati nas?

Vaš uspjeh je i naš uspjeh!

...to je naš moto, koji nas pokreće već dugo godina!

Otvorena i iskrena komunikacija
Koristimo agilnu metodu razvoja i vođenja projekata s naglaskom na otvorenoj i iskrenoj komunikaciji. Cilj je pružiti kupcu točno ono što mu je potrebno, a ne ono što je nama financijski i vremenski najpogodnije!
Image
Ukoliko želite primati novosti, događanja, popuste molimo prijavite se na naš online bilten.